Ιατρικός Σύμβουλος

Η υγεία είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Στον κυκεώνα της πληροφόρησης που υπάρχει σήμερα σχετικά με θέματα υγείας που μας αφορούν όλους, ο Ιατρικός Σύμβουλος, η νέα ιστοσελίδα για θέματα υγείας, θα προσπαθήσει να σας προσφέρει έγκυρη, επιστημονική και αντικειμενική ενημέρωση, μέσα από ειδήσεις από την επιστημονική κοινότητα πάνω σε χιλιάδες θέματα που αφορούν στην ιατρική και τις εξελίξεις της. Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε με τη σειρά μας σε μια ποιοτικότερη ενημέρωση και φυσικά σε μια προσπάθεια για καλύτερη πολιτική υγείας, καθώς πρόκειται για ένα τεράστιο κοινωνικό αγαθό και όχι για εμπόρευμα.

Πλέον, η τεράστια πρόοδος της τεχνολογίας και συγκεκριμένα της πληροφορικής αφήνει ένα δικό της στίγμα σε ένα ευρύ πεδίο επιστημών. Μια από αυτές είναι και η ιατρική επιστήμη, η οποία σήμερα όσο ποτέ άλλοτε κάνει τεράστια άλματα προόδου. Έτσι, μέσα από αυτή την ιστοσελίδα ξεκινάμε να σας ενημερώνουμε για ό,τι νεότερο υπάρχει στον τομέα της ιατρικής, πάντα με την υποστήριξη των καλύτερων επιστημόνων και θεραπευτών. Είναι η δική μας συνεισφορά στην ανάγκη που υπάρχει σήμερα για καλύτερη πληροφόρηση σε θέματα πρόληψης, αλλά και αντιμετώπισης κάθε είδους προβλήματος υγείας, καθώς και σε θέματα που αφορούν γενικότερα τη σωματική και την ψυχική μας ισορροπία. Αν και οι εποχές δε συμβάλλουν στην ανάληψη πολιτικών και πρακτικών για την υπεράσπιση του δημοσίου αγαθού που λέγεται υγεία, είναι αναγκαίο όλοι μας να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι προς την κατεύθυνση της προάσπισης της και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο «Ιατρικός Σύμβουλος» θα βρίσκεται κοντά σας, και με ένα κλικ θα μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε νέο στον χώρο της ιατρικής και της υγείας γενικότερα. Έτσι, επειδή η υγεία είναι υπόθεση όλων μας, σας καλούμε να βρίσκεστε στο πλευρό μας σε αυτό το μακρύ και ιδιαίτερα ενδιαφέρον ταξίδι πληροφόρησης πάνω σε θέματα υγείας. Όλο το 24άωρο θα σας ενημερώνουμε για ό,τι νεώτερο και θα φροντίζουμε να λαμβάνετε πάντα την πιο έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση.

Ο Συντάκτης – Ευγένιος Γκράουρ

Ευγένιος Γκράουρ

Ο Ιατρικός Σύμβουλος αποτελεί μία ενημερωτική ιστοσελίδα για θέματα υγείας, διατροφής και ευεξίας. Με γνώμονα την υγεία και το ευ ζην και με σεβασμό στον άνθρωπο, παρέχει έγκυρη πληροφόρηση για ιατρικά θέματα και ζητήματα, συνεντεύξεις από καταξιωμένους επιστήμονες και ιατρούς.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία στον τομέα υγείας προσφέρει αξιόπιστη ενημέρωση για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί καλύπτοντας διεθνή ιατρικά θέματα.

Οι Συνεργασίες μας