Συμπληρωματικό διαδικτυακό σεμινάριο για την συνολική φροντίδα του ασθενούς με COVID-19, διοργανώνει και συντονίζει ο Παθολόγος – Εντατικολόγος Αντώνης Λιόλιος.

H πανδημία της COVID-19, συνεχίζει να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην ιατρική κοινότητα με συνεχείς αλλαγές στη διάγνωση, την πορεία, και γενικότερα στο χειρισμό της νόσου.

Σε συνέχεια του πρόσφατου Webinar για την συνολική φροντίδα του ασθενούς με COVID-19 και ύστερα από πολλά αιτήματα των θεατών, διοργανώνεται ένα συμπληρωματικό διαδικτυακό σεμινάριο στο οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα απευθείας ερωτήσεων προς τους ομιλητές με θέμα:

«Ερωτήσεις προς τους συναδέλφους πρώτης γραμμής φροντίδας ασθενών με COVID-19»   Το συμπληρωματικό διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 από τις 7.00 μμ έως τις 9.00 μμ

Οι ερωτήσεις θα μπορούν να γίνουν στους ομιλητές ζωντανά την ώρα του Webinar αλλά και πριν, μέσω ειδικής διαδικτυακής φόρμας. Στις ερωτήσεις θα απαντήσουν ένας παθολόγος που βλέπει ασθενείς στην κοινότητα, μια πνευμονολόγος, ένας λοιμωξιολόγος και ένας εντατικολόγος οι οποίοι εργάζονται σε νοσοκομεία και ΜΕΘ αποκλειστικής νοσηλείας ασθενών με COVID-19.

Το Webinar απευθύνεται σε ιατρούς αλλά μπορούν να το παρακολουθήσουν και άλλοι επαγγελματίες υγείας. Τον συντονισμό του Webinar θα κάνει ο Αντώνιος Λιόλιος Παθολόγος – Εντατικολόγος, Acute Care Consultant, Peterborough City Hospital, Peterborough, Αγγλία.

Περισσότερες πληροφορίες (τρόπος υποβολής των ερωτήσεων, ήδη υποβληθείσες ερωτήσεις, οργάνωση, περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές, κλπ) μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/events/688463255171161 ή στο σχετικό κανάλι του Webinar στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=koc06hGv6iU

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.