Η συμβολή της τεχνολογίας στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας
Τις τελευταίες δεκαετίες παρατηρείται ραγδαία αύξηση τόσο της παχυσαρκίας όσο και άλλων χρόνιων μη μεταδοτικών νοσημάτων, που σχετίζονται [...]
Έντονη ανησυχία επιστημόνων για την πανδημία παχυσαρκίας
Πανδημία παχυσαρκίας προκάλεσε ο νέος κορωνοϊός, καθώς οι περιορισμοί και η ανασφάλεια που βιώσαμε είχαν αντίκτυπο στην καθημερινότητα, τ [...]
Η αξία της διατροφής στη μάχη κατά της COVID-19
Για να κερδηθεί ένας πόλεμος όσο πιο αναίμακτα γίνεται, θα πρέπει να αξιοποιηθούν με τον καταλληλότερο τρόπο όλα τα μέσα και τα «όπλα» πο [...]
Τα οφέλη της πρωτεϊνης ορού γάλακτος για τις γυναίκες
Η χορήγηση πρωτεΐνης ορού γάλακτος (ενός συμπληρώματος διατροφής) βελτιώνει τη σύσταση σώματος σε γυναίκες, αυξάνοντας σε μέτριο βαθμό τη [...]
Συμπληρώματα διατροφής: Κατά πόσο από τον κορωνοϊό;
Άνοδο παρουσιάζει η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής από την έναρξη της πανδημίας. Στις ΗΠΑ, το 29% των ανθρώπων λαμβάνουν σήμερα περισσότερ [...]
Παχυσαρκία: Συμβάλλει στην αύξηση κινδύνου νόσησης από COVID-19;
Κλείνουμε περίπου δύο χρόνια ζώντας με την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση της γενιάς μας, την πανδημία της COVID-19. Σαφώς και γνωρίζουμε σήμε [...]